top of page

ISCI säravad tähed | Kristiina Püttsepp

Updated: Jan 5, 2023

Nad meeldisid mulle juba siis, kui ma neid veel üldse ei tundnud. Jõudsin ikka ja jälle mõtteni, et kuidas ma mitte raasugi ei teadnud ei ISCIst ega ESCÜst – tegemist oleks nagu salaühingutega. Ma ei jõua siiani ära imestada, kuidas midagi nii suurepärast on võimalik täielikult salajas hoida? Miks nad ei ole varem ilmutanud ennast mulle?

On neid, kes maalivad pintsliga. Ja neile, kes seda kunsti ei valda, jäävad üle must tint ja valge paber. Ja sõnad.

ISCI on kool, kus õppisin kõige rohkem mind. ISCI 10. juubeli auks valminud säravate tähtede lugude sarjas saate tuttavaks kooli vilistlaste ja õppejõududega ning osa neid inimesi ühendavast võlujõust.


13 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page